Theater improviseren

Theater en Mindfulness

Vind je het leuk om toneel te spelen en af en toe in de rol van een ander te kruipen? Doe mee met theater improvisatie en rollenspel op Oud Woelwijck.

Samen zullen we, met kalmte en aandacht, het pad van creativiteit bewandelen.

Mijn naam is Mercedes Olivieri Acosta en ik woon en werk nu meer dan 20 jaar in Nederland. Ik kom uit Argentinië, waar ik veel met theater, kunst en met kinderen heb gewerkt. Hier in Nederland heb ik de afgelopen jaren opleidingen gevolgd om mindfulness trainer* te worden. Ik vind mindfulness een mooie manier om mezelf te kunnen ontwikkelen en anderen te kunnen helpen. In deze cursus voor kinderen (tot ca 12 jaar) komen al deze aspecten, theater, kunst en mindfulness, samen. Met mindfulness leren we om onze aandacht te vestigen op de ervaring van dit moment, te leven in het hier en nu, met nieuwsgierigheid en acceptatie van de omgeving en elkaar.

De oefeningen die we in de theaterlessen doen, zijn daarop gericht.

 

Waar:  Oud Woelwijck, Essenlaan 3, 2251 AS, Voorschoten.

Wanneer: Vrijdagmiddag van 16 tot 17 uur (vanaf 18 januari)

Prijs:  10 € per les.

Meer informatie en inschrijving bij de docent: Mercedes Olivieri Acosta. mercedesoa@hotmail.com /06 3062 6688.

 

* Na mijn studies kunst en muziek in Buenos Aires heb ik van 2013-2015 de volgende certificaten behaald via het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam: Mindfulness Trainer MBSR (Basic en Advanced), Mindfulness Trainer “b” (voor  kinderen van 13 t/m 18 jaar) en Mindfulkids Trainer (voor kinderen van 8 t/m 12 jaar).